Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
lukasz1268 (7870 niezalogowanych)
20 Postów

(Aneta82)
Wiking
Skąd mogę wiedzieć? : - ) Nie naladuję się jak nie będzie jakiś czas używany? Nie wiem. Na logikę to biorę. : - )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
167 Postów
Qmulus Krakow
(qmuluskrakow)
Stały Bywalec
Aneta82 napisał:
Skąd mogę wiedzieć? : - ) Nie naladuję się jak nie będzie jakiś czas używany? Nie wiem. Na logikę to biorę. : - )
Nie naladuje mniej więcej to tak samo jak z bateriami akumulatorkami.: -)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
Aneta na logike? Ha ha ha Kochana jestes :*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

(Aneta82)
Wiking
No widzisz, skoro jest tak samo jak z bateriami, to czy po jakimś czasie ten felerny alternator: - ) nie będzie w stanie wytworzyć tyle energii, żeby samochód przejechał te parę kilometrów? : - ).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

(Aneta82)
Wiking
Wiem, wiem : - ). Nie ma to jak kobieta przy samochodzie : - )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(marzena5573)
Wiking
Aneta82 napisał:
Wiem, wiem : - ). Nie ma to jak kobieta przy samochodzie : - )

Aneta nie pisz takich rzeczy, my baby tez się znamy na autach tylko bez głupich komentarzy panowie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

(Aneta82)
Wiking
Wiem przecież, że się znamy na samochodach : - ). I to jak : - )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Aneta82 napisał:
Czy to nie będzie alternator? Przejedziesz tyle, na ile będzie energii, a później do czasu gdy się nie naladuję to nie pali... Miałam kiedyś tak samo: - )

Alternator to się nie rozładuje. Alternator ładuje akumulator i zasila resztę elektrycznych podzespołów w samochodzie.
Jakby alternator padł, to auto zapaliłoby raz, przejechało ileśtam kilometrów na akumulatorze (czerwona kontrolka ładowania by świeciła cały czas) o taka: auto by zgasło i już nie odpaliło drugi raz....

ehh kobity..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

(Aneta82)
Wiking
Ok. Poddaję się : - ). Ale chociaż próbowałam : - ).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
626 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
Aneta82 napisał:
No widzisz, skoro jest tak samo jak z bateriami, to czy po jakimś czasie ten felerny alternator: - ) nie będzie w stanie wytworzyć tyle energii, żeby samochód przejechał te parę kilometrów? : - ).no jest tak czy nie jest tak?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok